We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok

Onze wijnen

Op onze selectie zoomen we in op vijf wijncategorieën:

Legende

Photo title

Varkens- en rundvlees

Photo title

Lamsvlees

Photo title

Fijne vleeswaren

Photo title

Vis

Photo title

Dessert

Photo title

Gevogelte en wit vlees

Photo title

Aperitief

Photo title

Kaas

Photo title

Onafhankelijke producenten

Photo title

Exclusieve merken Intermarché

Photo title

De favoriet van onze specialisten

De Drinkklare wijnen, exclusief van Intermarché

Om zijn edel karakter en finesse volop tot uiting te brengen, moet een goede wijn de tijd nemen om te verouderen. Op het kasteel gebottelde jaargangwijnen, die in optimale omstandigheden verouderden en nu rijp zijn om het beste van hun potentieel te geven. Het zijn uitzonderlijke wijnen, die schenkklaar zijn voor een ideaal proefmoment.
 
Photo title
Photo title
Photo title

* Ons vakmanschap drink je met verstand.

De wijnen van onafhankelijke producenten

Dit jaar richten we de schijnwerpers op de onafhankelijke wijnbouwers . We stellen u onder meer een gamma Côtes du Rhône voor, getekend Claire Clavel en Domaine Chapelas .

Photo title

De wijnen zijn afkomstig van een familie die al sinds 1640 wijn verbouwt en weerspiegelen een niet-aflatende zoektocht naar karakter, authenticiteit en gezelligheid. Ontdek ook andere referenties van wijnen van producenten-telers, die aan volgend logo te herkennen zijn:

Onafhankelijke wijnbouwers, dat is een korte keten, gewaarborgde kwaliteit, zachter geprijsde producten en meer milieuvriendelijke wijnen.

De Elzasser wijnen van Hauller

In het hart van de Elzas ligt het dorp Dambach-la-Ville, de bakermat van de familie Hauller, een familiebedrijf sinds 1775. Het domein Jean Hauller & Fils is al jarenlang een partner van Intermarché en biedt een uitgebreid assortiment Elzas-wijnen aan, gemaakt met respect voor de streek. Haullerwijnen worden met de hand geoogst en gemaakt met de nobelste druivensoorten uit de Elzas. Ze belichamen de typische Elzassische traditie en de knowhow van verschillende generaties.

Photo title
Photo title
Photo title
Photo title

* Ons vakmanschap drink je met verstand.

De Italiens wijnen

Van Puglia tot Veneto, langs Piemonte en de Abruzzen, … Italië is een gerenommeerd wijnland. 150 jaar geleden was dit een versnipperd gebied van regio's met elk hun eigen identiteit en vakmanschap. Deze historische stempel is nog altijd zeer merkbaar. Er zijn veel en erg verscheiden Italiaanse wijnen , met tal van oorspronkelijke herkomstbenamingen. Een blik op de belangrijkste Italiaanse regio’s waar onze selectie vandaan komt.

Piemonte

Piemonte is een vruchtbare streek van bergen en zon en de wijnen van dit gebied behoren tot de meest prestigieuze. De krachtige karakters van hun variëteiten zoals de Nebbiolo of de Barbera verlenen ze kruidige noten en een uitgesproken en pittige persoonlijkheid. Neem nu bijvoorbeeld onze Barbera DOC Piemonte , krachtig in de mond en in een uitzonderlijke verhouding tussen prijs en kwaliteit.

De Abruzzen

De regio van de Abruzzen is een streek van bergen en heuvels in het centrum van Italië, aan de rand van de Adriatische Zee. Ze produceert de meest uitgevoerde wijn van Italië: de Montepulciano d’Abruzzo , een ronde en vlot drinkbare wijn met zachte tannines, die bij heel veel gerechten past.

Puglia

De Primitivo is de emblematische wijnsoort uit de streek van Puglia. Hij wordt erg gewaardeerd voor zijn rijke karakter en zijn fruitige smaak.

Veneto

Veneto is een regio die blijft evolueren en er verschijnen steeds weer nieuwe benamingen. Onze Prosecco en onze witte en rosé Pinots Gris van Veneto zullen u weten te charmeren met hun frisheid.

De verrassende en unieke wijnen

U wil uw gasten graag een originele wijn laten ontdekken? Wij geven u de kans om ze te verbluffen, met onze selectie ' verrassende en unieke ' wijnen.