Brochettes van eend en perziken

 

Makkelijk
30 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 3 eendenborstfilets
  • 4 perziken, vers of uit blik van Paquito
  • 1 takje rozemarijn
  • 15cl olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout, peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Snij de eendenfilets in grote blokjes, doe ze in een kom, vermeng met de olie, de rozemarijnnaaldjes, het zout en de peper en laat ongeveer 4 uur marineren in de koelkast.

  2. Snij de perziken in vier en verwijder het vel en de pitten.

  3. Prik afwisselend een blokje eend en een stuk perzik op metalen spiesen.

  4. Bak ze 6-7 minuten aan elke kant op de hete barbecue.

Tips

U kunt de perziken gemakkelijker schillen als u er onderaan een kruis in snijdt met een mes. Dompel ze vervolgens 30 seconden onder in kokend water en dan nog 1 minuut in een kom met koud water en ijsblokjes.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.