Brochettes van gamba's met gele perziken

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 16 gamba's
  • 2 niet te rijpe gele perziken
  • 20 g boter van Pâturages
  • 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 4 mespuntjes kerriepoeder van Cigalou
  • 1 of 2 mespuntjes Espelettepeper
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Bak de gepelde gamba’s op een hoog vuur in 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout en zet opzij.

  2. Schil de perziken en snij in stukjes. Bak ze op een hoog vuur in 20 g boter en kruid met de Espelette-peper. Breng op smaak met zout.

  3. Prik de gamba’s en de stukken perzik op een houten prikker. Bestrooi met kerriepoeder en leg 2 min op de grill.

Tips

Tip: u kunt de perziken ook vervangen door nectarines.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.