Bruschetta met champignons

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 sneetjes droog stokbrood
  • 200 g champignons
  • 4 el room van Pâturages
  • 1 el boter van Pâturages
  • ½ bosje peterselie
  • 1 ui
  • 2 sjalotten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout en peper van Cigalou
  • Versiering:
  • Basilicumblaadjes

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Maak de champignons voorzichtig schoon en snij ze in plakjes.

  2. Pel de ui, de knoflook en de sjalotten en hak ze fijn.

  3. Was de peterselie en hak fijn.

  4. Bak de ui glazig in een pan met olijfolie. Voeg de champignons toe en bak 10 min op matig vuur.

  5. Doe er de sjalot, de knoflook en de peterselie bij. Kruid met peper en zout. Laat onder regelmatig roeren nog 5 min bakken.

  6. Doe er de room bij en laat 2 min sudderen.

  7. Laat in een andere pan de boter smelten en bak de sneetjes stokbrood goudbruin aan beide kanten.

  8. Leg de bruschetta op ieder bord, schep er de champignons op en versier met basilicumblaadjes.

Tips

Dit recept is ideaal als u nog restjes stokbrood hebt. Afhankelijk van het seizoen kunt u het ook bereiden met bospaddenstoelen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.