Foie gras, brioche em pompoen

Makkelijk
0 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

8 portie(s)
  • 8 mooie sneden halfgebakken foie gras
  • Fleur de sel
  • 1 brioche
  • 2 eidooiers van Moisson
  • 100ml melk van Pâturages
  • 50g fijne kristalsuiker
  • 50g boter van Pâturages
  • 200g Hokkaido-pompoen
  • 2 sjalotten
  • 50g azijn van Bouton d’Or

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

  1. Klop de eidooiers en suiker op tot een luchtig mengsel en doe er de melk bij. Laat de sneden brioche enkele minuten weken in dit mengsel. Bak elke kant van de brioche in boter in een pan.

  2. Snij de Hokkaido-pompoen in blokjes en hak de sjalot. Konfijt op een zacht vuur in het mengsel suiker (50g) – azijn (50g).

  3. Leg een mooie snede foie gras met wat fleur de sel op de brioche.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.