Terug

Gevogeltelapjes met amandelen en sesamzaad

  • 4 pers.
  • 25 min
  • 2 min
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Gevogeltelapjes met amandelen en sesamzaad

Ik kook!

  1. Yoghurtsaus met koriander: Meng in een kom de yoghurt, het citroensap, de olijfolie, zout en peper. Garneer met de koriander. Zet koel.
    Meng in een kom het amandelpoeder, de sesamzaadjes, het komijnzaad, het korianderzaad, het paprikapoeder, de kurkuma, de tijm, zout en peper.
    Zet apart.
  2. Meng in een diep bord het eiwit en de melk. Haal de filets door dit mengsel. Haal vervolgens beide kanten door het kruidenmengsel. Verwarm de olijfolie in een bakpan. Bak de filets gedurende 1 minuut aan elke kant. Voeg indien nodig olie toe.
  3. Verdeel de filets over de borden. Serveer met kwartjes citroen en yoghurtsaus met koriander.

Tip

Heerlijk met een gratin van groenten of topinamboer.