Terug

Hapje: miniblini’s met eekhoorntjesbrood

  • 4 pers.
  • 10 min
  • 05 min
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Hapje: miniblini’s met eekhoorntjesbrood

Ik kook!

  1. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in heel fijne reepjes. Hak de gepelde lookteentjes fijn. Was de peterselie, droog hem af en hak hem fijn.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan. Bak de paddenstoelen 5 min. op een hoog vuur met de look. Roer voorzichtig. Voeg de gehakte peterselie toe en kruid met peper en zout.
  3. Leg de blini’s in een ovenschotel en warm ze snel opnieuw op.
  4. Leg de warme paddenstoelen op de blini’s en serveer.

Tip

de blini’s komen beter tot hun recht als je ze op een donker bord presenteert met enkele plukjes kervel. Serveer met een witte bordeaux.