Hoevebrochettes met kleine groenten

Ontdek dit seizoensrecept van chef-kok Jeremy Vandernoot, speciaal gemaakt voor Intermarché-klanten!

Makkelijk
95 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 600g varkenshaasje
  • 100g ontbijtspek vanMonique Ranou
  • 1 rode ui van Saint Eloi
  • 1 courgette
  • 1 tomaat
  • 1 aubergine
  • 1 eentje knoflook van Saint Eloi
  • Enkele takjes rozemarijn vanCigalou
  • Olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout van Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 55 min
  1. Snij het varkenshaasje in grote blokjes en snij het spek in stukjesvan 3cm groot. Pel de rode ui, verwijder de kern en snij in 4.Maak brochettes met afwisselend varkenshaasje, spek en ui.Bak 6 minuten aan elke kant op de rooster of op de barbecue.

  2. Snij de groenten in dunne sneden en leg ze afwisselend in een schaal.Prik de takjes rozemarijn in de groenten.Besprenkel met olijfolie en bestrooi met fijngehakt look, zouten peper. Bak 35 minuten in de oven op 160°C.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.