Italiaanse rolletjes

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 1 rol bladerdeeg van Monique Ranou
  • 1 klein potje pesto van Fiorini
  • 6 zongedroogde tomaten op olie van Bouton d’Or
  • 1 zakje geraspte mozzarella van Pâturages
  • 1 dooier van een ei van Moisson

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Laat de pesto op een vel keukenpapier uitlekken om er zoveel mogelijk olie uit te halen.

  2. Verwarm de oven voor op 200 °C (gasstand 7).

  3. Rol het deeg uit en snij stroken van ongeveer 3 cm breed uit.

  4. Bestrijk met pesto en bestrooi met fijngehakte tomaten en mozzarella.

  5. Rol op, bestrijk met losgeklopte eidooier en zet de randen goed vast. Zet 20 minuten in de oven.

Tips

Met dit recept voor zelfgemaakte hapjes kunt u echt alle kanten uit! Wat dacht u van tv-worstjes/mosterd, zalm/verse kaas/dille of ham/kaas?

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.