Kervelsoep

Deze kervelsoep is licht, geparfumeerd en perfect voor koelere dagen. Het kan worden geserveerd als voorgerecht of als licht hoofdgerecht. Eet smakelijk!

Makkelijk
55 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 1 bussel kervel
  • 4 4 aardappelen
  • 1 1 sla
  • 5càs 5 el room van Pâturages
  • Zout en peper van Cigalou
  • Versiering en bijgerecht:
  • Enkele blaadjes verse zuring
  • 4 4 eieren van Moisson

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Schil en was de aardappelen en snij in stukken.

  2. Was de kervel en de sla.

  3. Kook 4 eieren hard.

  4. Doe de groenten in een pot met kokend water en kook ongeveer 45 minuten.

  5. Kruid met peper en zout en mix.

  6. Doe in elk bord een scheutje room, 1 in 2 gesneden hardgekookt ei en enkele blaadjes verse zuring of plukjes kervel.

Tips

U kunt ook kervelsoep met erwtjes maken of kervel en verse spinazie.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.