Kippenhaasje met dragon en een mix van 3 soorten rijst

Makkelijk
65 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 600g Kippenhaasje
  • 150g spekblokjes natuur
  • 250g champignons
  • 360g mix van 3 soorten rijst
  • 20cl droge witte wijn
  • 25cl verse room
  • 2 uien
  • 2 el mosterd
  • 1 klontje boter
  • 3 à 4 snufjes dragon
  • zout, peper.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Fruit de spekblokjes in een stoofpan. Zet apart.

  2. Bak de haasje goudbruin in de boter. Zet apart.

  3. Pel de uien en hak ze fijn. Bak ze goudbruin. Zodra ze een mooie kleur hebben, doet u er de haasje bij. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Voeg de witte wijn en de dragon toe. Laat 30 minuten sudderen.

  5. Klop de room en de mosterd op in een kom. Doe het mengsel, de spekblokjes en de gewassen en gesneden champignons bij de bereiding. Laat nog eens 15 minuten sudderen.

  6. Kruid bij indien nodig (zout, peper, dragon) en serveer met een mix van 3 soorten rijst.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.