Knapperige brioche met appels en rozijnen

Makkelijk
30 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 sneetjes briochebrood van Chabrior
  • 4 appels
  • 1 sinaasappel
  • 1 handvol gele rozijnen
  • 40 g half gezouten boter van Pâturages
  • 30 g blonde suiker

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Pers de sinaasappel en laat de rozijnen weken in het sap (denk eraan de pitjes uit het sap te halen).

  2. Schil de appels en snij ze in kwartjes. Bak ze in een pan met de boter in enkele minuten goudkleurig, samen met de suiker.

  3. Giet er het sinaasappelsap met de rozijnen bij wanneer de appels een beetje gekaramelliseerd zijn en roer goed om de braadresten op te lossen.

  4. Steek de sneetjes brood in de broodrooster. Snij elk sneetje dan in 4 driehoekjes. Leg ze op borden en schep er de gebakken appels en rozijnen op.

  5. Dien warm op.

Tips

Bestrijk de sneetjes met half gezouten boter wanneer ze uit de broodrooster komen (vóór u ze snijdt) en dien op met een bolletje vanille-ijs met pecannoten van Adélie. Nog lekkerder!

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.