Lauwwarme linzensalade met kerstomaatjes, zongedroogde tomaten, spinazie en feta

Makkelijk
15 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • Mosterdvinaigrette
  • 1càs 1 el rode wijnazijn van Bouton d'Or
  • 1càc 1 tl dijonmosterd van Bouton d'Or
  • sap van ½ limoen
  • 2càs 2 el koolzaadolie van Bouton d'Or
  • 150g 150 g linzen Saint Eloi
  • 12 12 kerstomaatjes in kwarten gesneden
  • 4càs 4 el zongedroogde tomaten in olie van Bouton d'Or, grof gehakt
  • 0,25 1/4 rode ui fijngehakt
  • 1càs 1 el platte peterselie fijngehakt
  • 100g 100 g jonge spinazie
  • 100g 100 g feta Itinéraires des Saveurs, verkruimeld
  • zout en peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Mosterdvinaigrette: Meng in een kom de rodewijnazijn, zout, peper, de mosterd en het citroensap.Voeg de olie toe en roer goed.

  2. Bereid de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Meng in een kom de linzen en de vinaigrette. Voeg de kerstomaatjes, de zongedroogde tomaat, de rode ui en de platte peterselie toe.

  3. Verdeel de spinazieblaadjes over de borden. Verdeel hierover de linzensalade. Bestrooi met de feta. Garneer met de platte peterselie.

Tips

Heerlijk met stokbrood of bij vis of gevogelte.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.