We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok
Terug

Met feta gevulde tomaten

  • 4 pers.
  • 20 min
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Met feta gevulde tomaten

Ik kook!

  1. Was en droog de tomaten. Snijd het hoedje eraf (hou opzij).
  2. Hol de binnenkant van de tomaten uit, zonder het vel te beschadigen.
  3. Laat de tomatenpulp uitlekken en verwijder de zaadjes. Versnijd vervolgens in blokjes.
  4. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en laat omgekeerd uitlekken.
  5. Ontpit de olijven en snijd ze in kleine stukjes. Schil de uien en hak ze fijn.
  6. Spoel de koriander, droog hem en hak hem fijn.
  7. Meng de tomatenblokjes met de olijven, de uien en de koriander. Overgiet met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Voeg de blokjes feta toe zonder te veel te roeren en vul de goed uitgelekte tomaten met dit mengsel.
  8. Dek af met vershoudfilm en zet gedurende minstens 1 uur in de koelkast.

Tip

Leg voor nog meer smaak een opgerolde ansjovisfilet op elke tomaat, met het hoedje ernaast.