We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok
Terug

Minestrone van fruit met sinaasappelsiroop

  • 4 pers.
  • 20 min
  • 5 min
  • gemiddeld
  • gemakkelijk
Minestrone van fruit met sinaasappelsiroop

Ik kook!

  1. Kook in een steelpan het sinaasappelsap met de rietsuiker tot 2/3 in. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Voeg het limoensap toe. Zet apart.
  2. Meng in een kom de aardbeien, de banaan, de mango, de abrikozen, de kiwi's, de druiven, de blauwbessen en de frambozen. Lepel wat siroop over het fruit.
  3. Verdeel over kommen of diepe borden. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met fijngehakt basilicum.

Tip

Heerlijk met geroosterd briochebrood.

Hoe bepaal je of een vloeistof genoeg ingedikt is?

Let bij het begin van de kooktijd op het spoor dat het niveau van de vloeistof in de steelpan achterlaat. Zodra de vloeistof indikt, komt er een nieuw spoor in de pan. Schat de afstand tussen de oude rand en de nieuwe.