We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok
Terug

Minisoesjes met passievrucht

  • 6 pers.
  • 40 min
  • 30 min
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Minisoesjes met passievrucht

Ik kook!

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (stand 6/7).
  2. Smelt de boter met de suiker, voeg het zout en de 25 cl water toe. Meng en haal van het vuur. Voeg de bloem toe en meng het deeg met een houten lepel tot het loskomt van de wanden. Zet het deeg opnieuw op een zacht vuur en laat het 5 min. rusten zodat het uitdroogt.
  3. Haal het van het vuur. Voeg de eieren één per één toe. Meng en doe het mengsel in een spuitzak.
  4. Spuit ronde toefjes op een ovenplaat met bakpapier. Zet ze 25 min. in de oven. Laat afkoelen.
  5. Klop de room op. Voeg de siroop toe en meng voorzichtig.
  6. Snijd de soezen doormidden en vul ze met de crème. Bestrooi ze voor het serveren met poedersuiker.

Tip

wil je ook perfecte slagroom? Zet de kom dan even voordien in de diepvriezer.