Mosselen met butternut

Bekijk dit recept van chef-kok Jeremy Vandernoot, speciaal gemaakt voor Intermarché-klanten!

Gemiddeld
102 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1000g mosselen
  • 1 butternut
  • 1 ui van Saint Eloi
  • 2 stengels selder
  • 1 teentje knoflook van Saint Eloi
  • 50ml culinaire room van Pâturages
  • 50ml droge witte wijn Expert Club
  • 0,5 bosje peterselie
  • 1 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout van Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou

Wijnsuggestie

La Roche Beaulieu / Muscadet Sèvre-et-Maine sur Lie

Witte wijn

6,95€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 60 min
  1. Bak de butternut 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C.

  2. Haal de butternut uit de oven en laat afkoelen. Snij ‘m doormidden, maak leeg en verwijder de pitten. Bewaar één helft voor later.

  3. Fruit de selderstengels, de versnipperde ui en de fijngehakte knoflook in een pan met olijfolie.

  4. Was de mosselen en laat ze in hun schaal zitten. Meng de mosselen met de aromatische garnituur. Leg ze in één helft van de butternut. Voeg de room en witte wijn toe, breng op smaak met zout, peper en gehakte peterselie.

  5. Sluit de pompoen

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.