Panacotta met citroen

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 40 cl room van Pâturages
  • 50 g fijne suiker
  • 1 vanillestokje van Chabrior
  • ½ citroen
  • 2 g agar-agar
  • 1 el Amaretto
  • 1 snufje zout van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 1450 min
  1. Breng de room aan de kook, samen met de suiker en agar-agar.

  2. Was de citroen goed en bewaar de zeste van één helft.

  3. Maak de zaadjes van het vanillestokje los en doe ze samen met de citroenzeste, zout en Amaretto bij de room.

  4. Giet het mengsel in de schoteltjes en laat lauw worden.

  5. Bedek met huishoudfolie en zet 24u in de koelkast.

Tips

Tip: u kunt de agar-agar vervangen door 2 in koud water geweekte gelatineblaadjes.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.