Pannenkoek met drie kazen

Deze pannenkoeken met drie kazen zijn heerlijk rijk en romig dankzij de combinatie van kazen. Ze kunnen geserveerd worden als voorgerecht, hoofdgerecht of zelfs als brunchoptie. Voel u vrij om de vulling te personaliseren met uw favoriete kazen voor een persoonlijke touch. Eet smakelijk!

Makkelijk
115 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • Voor het beslag
  • 250g 250 g bloem van Chabrior
  • 50cl ½ l melk van Pâturages
  • 3 3 eieren van Moisson
  • 1càs 1 el zonnebloemolie van Bouton d’Or
  • 1càs 1 el boter van Pâturages
  • 0,5càc ½ tl zout van Cigalou
  • Voor de garnituur:
  • 1 1 vers geitenkaasje van Pâturages
  • 0,5 ½ bol mozzarella van Fiorini
  • 40g 40 g mimolette Pâturages
  • 1 1 bokaal zongedroogde tomaten in olie van Bouton d’Or
  • 1càs 1 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 1 1 bosje basilicum

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 85 min
  1. Voor de pannenkoeken:

  2. Doe de bloem in een slakom, maak een putje in het midden, breek er 3 eieren in en voeg olie en zout toe. Meng alles zachtjes in het midden en doe er geleidelijk de bloem van de rand bij tot u een dik en glad mengsel verkrijgt.

  3. Giet geleidelijk de melk op het beslag en maak een glad mengsel.

  4. Bedek met een doek en zet 1u in de koelkast.

  5. Zet een anti-aanbakpan met boter op het vuur, schep er een lepel pannenkoekenbeslag in en verdeel mooi over het volledige oppervlak. Hou de pan hiervoor schuin.

  6. Wanneer de randen loskomen draait u de pannenkoek om en bakt u ze nog 2-3 min.

  7. Bewaar de pannenkoeken tussen twee borden en herhaal dit tot het beslag op is.

  8. Garneer de pannenkoeken:

  9. Snij de 3 kazen en de zongedroogde tomaten in stukjes, verdeel over de pannenkoeken en vouw die dicht.

  10. Doe een heel klein beetje olie in de pan, verwarm de pannenkoeken en smelt de kaas 3 tot 4 min. aan elke kant.

  11. Bestrooi met vers versnipperd basilicum en serveer.

Tips

Tip: u kunt dit recept ook klaarmaken met restjes pannenkoek als u geen of weinig suiker in het beslag hebt gebruikt.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.