Terug

Parelhoen, pompoen & bloemkoolgratin beurre noisette

  • 4 pers.
  • 1 h 30 min
  • gemiddeld
  • gemiddeld
Parelhoen, pompoen & bloemkoolgratin beurre noisette

Ik kook!

  1. Leg de parelhoen in een ovenschotel, samen met de tijm, laurier en knoflook.
    Vet de parelhoen aan de buitenkant in met boter. Kruid met peper en zout.
  2. Voor de gratin: schil en snij de butternut in fijne reepjes. Leg in een ovenschotel, samen met de melk, room en zout.
    Zet 45 minuten in de oven op 180°C.
  3. PVoor de bloemkool: Maak de beurre noisette: bak de boter bruin in de pan, tot ze naar hazelnoot ruikt.
    Maak de bloemkool schoon: Kook grote bloemkoolrozen 5 minuten in gezouten water. Laat uitlekken. Besprenkel de bloemkoolrozen met beurre noisette.