Penne met groene pesto en rode garnalen

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 20 rode garnalen
  • 500 g penne van Fiorini
  • 100 g geraspte parmezaan Fiorini
  • Pesto basilicum Fiorini
  • 1 el boter van Pâturages
  • 1 el pijnboompitten

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Kook de penne in een pot met gezouten water (volgens de tijd vermeld op de verpakking).

  2. Pel de garnalen.

  3. Smelt de boter in een kookpot en doe er de garnalen en pesto bij. Laat enkele min. sudderen op een zacht vuur. Voeg de gekookte pasta toe.

  4. Serveer in warme borden en bestrooi met parmezaan. Versier met enkele pijnboompitten.

Tips

Tip: dit recept kan ook bereid worden met andere soorten pasta, onder meer verse pasta.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.