Terug

Pompoenbeignets

  • 4 pers.
  • 15 min
  • 15 min
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Pompoenbeignets

Ik kook!

  1. Snij de schil van de pompoen en rasp het vruchtvlees met een grove rasp.
  2. Vermeng de bloem in een kom met het aardappelzetmeel en het bakpoeder. Roer en giet er ondertussen langzaam de melk bij. Kruid met peper en zout.
  3. Vermeng met de geraspte pompoen.
  4. Verwarm de olie in een kookpot, neem een lepel pompoendeeg en laat dat in de olie zakken. U kunt 3 lepels deeg tegelijk bakken, maar hou ze wel goed gescheiden. Bak ze 2-3 minuten. Schep ze eruit met een schuimspaan, leg op keukenpapier en bewaar op zachte temperatuur.
  5. Ga zo door, met telkens 3 lepels deeg tegelijk.

Tip

Deze pompoenbeignets zijn origineel bij al uw stoofpotjes met wild.