Terug

Salade van gegrilde watermeloen en burrata

  • 8 pers.
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Salade van gegrilde watermeloen en burrata

Ik kook!

  1. Snijd de halve watermeloen in 16 gelijke stukken. Schroei de stukken aan beide kanten op de grill, zonder vetstof, en breng op smaak met peper en zout.
  2. Verwijder de bladeren en was de sla.
  3. Snijd de muntblaadjes fijn.
  4. Snijd de kerstomaatjes doormidden.
  5. Pel de ui en snijd hem in fijne ringen. Zet even aan de kant.
  6. Schik de slabladeren op een serveerschaal, leg de stukken watermeloen erop en schik de tomaten, uienringen en hazelnoten er mooi op. De burrata snijd je in 4 stukken en leg je er bovenop. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
  7. Strooi er tot slot de gehakte muntblaadjes over.