Salade van gegrilde watermeloen en burrata

Speciaal voor Intermarché stelt chef Jeremy Vandernoot elke maand een heerlijk seizoensrecept voor.

De benodigde ingrediënten voor dit recept

8 portie(s)
  • 0,5 watermeloen
  • 4 bolletjes burrata Itinéraire des Saveurs
  • 1 krop groene sla
  • 16 kerstomaatjes
  • 1 rode ui
  • 1 bosje munt
  • een paar hazelnoten
  • olijfolie Bouton d'Or
  • zout en peper

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Snijd de halve watermeloen in 16 gelijke stukken. Schroei de stukken aan beide kanten op de grill, zonder vetstof, en breng op smaak met peper en zout.

  2. Verwijder de bladeren en was de sla.

  3. Snijd de muntblaadjes fijn.

  4. Snijd de kerstomaatjes doormidden.

  5. Pel de ui en snijd hem in fijne ringen. Zet even aan de kant.

  6. Schik de slabladeren op een serveerschaal, leg de stukken watermeloen erop en schik de tomaten, uienringen en hazelnoten er mooi op. De burrata snijd je in 4 stukken en leg je er bovenop. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

  7. Strooi er tot slot de gehakte muntblaadjes over.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.