Schelvis met lentegroenten en saus met dille

Makkelijk
40 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 stukken schelvis
  • 100 g jonge spinaziescheuten
  • 4 wortelen
  • Ongeveer 700 g verse doperwtjes
  • 25 cl zure room van Pâturages
  • 1 bosje dille
  • 3 tl olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Dop de erwtjes, schil de wortelen en snij in staafjes, spoel de spinaziescheuten en stoom al deze groenten een vijftiental min. Kruid daarna met peper en zout.

  2. Verhit de olie in een pan en bak er de stukken vis in. Breng op smaak met peper en zout en bewaar op een warme plaats.

  3. Verwarm tegelijk de room op een zacht vuur in een kookpot en doe er de versnipperde dille bij.

  4. Dresseer de vis op de borden, lepel er saus over en leg er de groenten naast.

Tips

Tip: bewaar enkele takjes dille bij het maken van de saus, voor als versiering op de borden.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.