Sint-jakobs met bloedsinaasappel en sesamzaad

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 18 sint-jakobsvruchten
  • 60 g boter van Pâturages
  • 1 eetbloedsinaasappel
  • 3 el sesamzaad
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Was en droog de sint-jakobsvruchten

  2. Was de sinaasappel, bewaar wat geraspte schil en pers hem.

  3. Bak het sesamzaad 2 minuten in de warme boter.

  4. Doe er de sint-jakobsvruchten en het sinaasappelsap bij. Bak 3 min. aan elke kant.

  5. Kruid met peper en zout.

Tips

Tip: was de sinaasappel goed alvorens hem te raspen, bij voorkeur met een platte rasp. De resterende zestes kunnen 6 maanden in de diepvriezer bewaard worden in een goed gesloten zakje.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.