Tagliatelle met geitenkaas en oregano

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500 g verse tagliatelle van Fiorini
  • 250 g verse geitenkaas van Pâturages
  • 5 teentjes knoflook
  • 1 bosje oregano
  • Enkele takjes bladpeterselie
  • 4 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Spoel en droog de oregano en de peterselie. Bewaar 2 of 3 takjes oregano. Versnipper de rest alsook de peterselie en besprenkel met 2 el olijfolie. Meng en zet opzij.

  2. Kook de tagliatelle al dente in een kookpot met gezouten water en laat uitlekken.

  3. Verkruimel de geitenkaas en bewaar apart.

  4. Pel de teentjes knoflook, verwijder de kiem, snij fijn en fruit in 2 el olijfolie in een grote pan. Doe er de goed uitgelekte tagliatelle en de gemarineerde kruiden bij. Verwarm op een zacht vuur en meng goed.

  5. Schep uit in een grote (voorverwarmde) schotel en bestrooi met verkruimelde geitenkaas. Kruid met peper, leg er de oreganoblaadjes op en serveer meteen.

Tips

Tip: met enkele gehalveerde kerstomaatjes is dit geparfumeerde gerecht nog lekkerder. Voeg die tezelfdertijd toe als de geitenkaas.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.