Tapenade van paprika's & courgettebeignets

Bekijk dit recept van chef-kok Jeremy Vandernoot, speciaal gemaakt voor Intermarché-klanten!

Gemiddeld
100 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 rode paprika's
  • 1 courgette
  • 1 teentje knoflook van Saint Eloi
  • 75g pijnboompitten van Chabrior
  • 5cl olijfolie van Itinéraires des Saveurs
  • Enkele takjes peterselie
  • 90g bloem van Chabrior
  • 60g aardappelzetmeel
  • 1 zakje bakpoeder van Chabrior
  • 12,5 bruisend water van Ondine
  • Zout van Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou

Wijnsuggestie

Valestrel

Rosé wijn

7,49€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 60 min
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Was de paprika’s, leg op een bakplaat en stop 40 minuten in de oven. Haal uit de oven, schil en verwijder de warme pitten. Mix daarna het paprikavlees met de olijfolie, het knoflookteentje, de pijnboompitten, het zout, de peper en de gehakte peterselie

  2. Snij de courgette in schijfjes.

  3. Voor het beignetdeeg: meng het deeg, het aardappelzetmeel, het bakpoeder en een scheutje bruisend water.

  4. Dompel de courgetteschijfjes in het beignetdeeg en stop 5 minuten in de friteuse op 160°C.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.