Tiramisu met speculaas

Tiramisu met speculaas is een heerlijke variatie op de Italiaanse klassieker, waarbij een vleugje kruidige smaak wordt toegevoegd aan de romige lagen van het dessert. Serveer de tiramisu gekoeld. Eet smakelijk!

Makkelijk
155 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 250g 250 g mascarpone van Pâturages
  • 150g 150 g suiker
  • 4 4 eieren van Moisson
  • 1 1 pakje speculaas van Chabrior
  • 25cl 25 cl koffie van Planteur des Tropiques
  • 2càs 2 el cacaopoeder van Ivoria
  • 2càs 2 el amaretto
  • 1 1 snufje zout van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 155 min
  1. Klop de eidooiers en de suiker samen tot ze bleek worden. Doe er de mascarpone bij, vermeng en plaats in de koelkast.

  2. Klop het eiwit stevig op met een mespuntje zout. Schep deze bereiding onder de mascarpone.

  3. Doop de speculaas in het mengsel van koffie/amaretto. Prak de koekjes met een vork.

  4. Vul de glaasjes afwisselend met een laagje speculaas en een laagje mascarpone.

  5. Bestrooi met cacaopoeder. Plaats minstens 2 uur in de koelkast.

Tips

Tip: u kunt het cacaopoeder vervangen door speculaaspoeder dat u maakte door de koekjes te mixen in de blender.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.