Toast met rillettes van maatjes

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 maatjesfilets
  • 2 sjalotten
  • 1 bosje peterselie
  • 4 el citroensap
  • 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 10 cl plattekaas van Pâturages
  • 20 cl zure room van Pâturages
  • 1 stokbrood
  • Zout, peper van de molen
  • Takjes dille

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Versnipper de blaadjes peterselie en hak de sjalot.

  2. Hak de maatjesfilets grof.

  3. Meng de maatjes, sjalot en peterselie in een slakom. Voeg het citroensap, de plattekaas en de room toe. Hussel goed door elkaar en giet er de olijfolie bij. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast.

  4. Snij enkele dikke sneden stokbrood en rooster die.

  5. Besmeer rijkelijk met rillettes van maatjes en versier met takjes dille.

Tips

Tip: deze huisgemaakte rillettes zullen een succes zijn bij het aperitief en kunnen worden gemaakt met talloze soorten vis zoals zalm, tonijn, forel, sardine en makreel.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.