Vol-au-vent met cantharellen en kruidige kip

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • een dozijn minibladerdeegkoekjes
  • 200 g kipfilet van Volaé
  • 250 g verse (of gedroogde) cantharellen
  • 1 sjalot
  • 1 el zure room van Pâturages
  • espelettepeper in poedervorm
  • kurkuma
  • 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • zout en peper van de molen van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Snijd de kipfilets in sneetjes van 3 à 4 mm dik. Bak ze in een pan in 1 eetlepel olijfolie. Strooi er 2 of 3 mespuntjes espelettepeper, een snuifje kurkuma en een snuifje zout over. Houd warm.

  2. Fruit in een tweede pan de versnipperde sjalot gedurende 2 à 3 min. op een middelhoog vuur in 1 eetlepel olie. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 3 min. Kruid met peper en zout. Voeg de room en de kip toe en meng. Vul de bladerdeegkoekjes en serveer meteen.

Tips

vervang de kip door kalfsquenelles voor een originele toets

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.