We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok
Terug

Wentelteefjes met rode vruchten

  • 4 pers.
  • 05:00 min
  • 05:00 min
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Wentelteefjes met rode vruchten

Ik kook!

  1. Breek de eieren in een grote kom en klop ze los met de melk en 3 el poedersuiker.
  2. Doop de sneetjes brood er snel in, zodat ze niet te zacht worden.
  3. Laat de boter smelten in een pan en bak de sneetjes 3-4 min aan iedere kant. Doe voor ieder nieuw sneetje weer wat boter in de pan.
  4. Bestrooi vlak voor het serveren met poedersuiker en versier met rode vruchten naar keuze (aardbeien, bosbessen, braambessen, frambozen, ...)

Tip

Een groot gezelschap? Dan kunt u de doordrenkte sneetjes brood ook bakken in de oven, 12 tot 15 min op 190 °C (gasstand 6) op een ingevette bakplaat. Zo kunt u allemaal tegelijk aan tafel!