Witloofschuitjes met geitenkaas, rode biet en gedroogde vruchten

Makkelijk
10 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 witloofstronken
  • 200 g geitenkaasstronkje van Bergelou
  • 1 gekookte rode biet van Saint Eloi
  • 1 el pijnboompitten van Chabrior
  • 1 el zonnebloempitten
  • 1 el sesamzaadjes van Cigalou
  • 1 straaltje hazelnootolie van Bouton d’Or
  • Peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Maak het witlof schoon, droog af, snij er de voetjes af en maak de blaadjes een voor een los.

  2. Snij de rode biet in kleine blokjes.

  3. Snij de geitenkaas in kleine stukjes, doe die in een kom, kruid met peper en besprenkel met een straaltje hazelnootolie. Roer voorzichtig om.

  4. Leg in ieder witloofblad stukjes geitenkaas en enkele blokjes rode biet. Bestrooi met pitten en gedroogde vruchten.

  5. Serveer ze op een donker dienblad (zoals leisteen) en versier met enkele pitten.

Tips

U kunt het stronkje geitenkaas vervangen door feta en gedopte pistachenoten toevoegen, voor een leuke, groene touch.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.