Zelfgemaakte marsepein

Makkelijk
720 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

1 portie(s)
  • 200g 200 g gemalen amandelen van Chabrior
  • 200g 200 g poedersuiker
  • 1 1 eiwit van een ei van Moisson
  • 1 1 druppel essence van bittere amandel (naar smaak)

Wijnsuggestie

Monbazillac

Witte wijn

8,49€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 720 min
  1. Klop het eiwit op.

  2. Vermeng de gemalen amandelen, de suiker en de amandelessence. Roer en voeg het opgeklopte eiwit toe. Kneed tot een glad deeg dat een beetje kleeft.

  3. Geef het de gewenste vorm (worst, rechthoek, balletjes, …).

  4. Dek af met aluminiumfolie en laat dit deeg 2 tot 12 uur rusten op kamertemperatuur.

Tips

Tip: bewaar aangebroken marsepein in huishoudfolie.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.