Zomerse pastasalade

Makkelijk
22 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 350g 350 g penne Fiorini
  • 120g 120 g verse ricotta
  • 50g 50 g gehakte walnoten
  • 100g 100 g gewassen raketkruid Saint-Eloi
  • 20g 20 g geraspte Parmezaan Fiorini
  • 4 4 fijngesneden bieslookstengels
  • 0,5 sap van ½ citroen
  • 2càs 2 eetl. olijfolie Bouton d’Or
  • Zout en peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Kook de pasta “al dente” in gezouten kokend water.

  2. Laat ze uitlekken en zet ze weer op het vuur met de olijfolie. Voeg de noten, de bieslook en de ricotta toe.

  3. Neem de pasta van het vuur. Voeg het raketkruid, het citroensap, een beetje zout en peper toe en meng alles.

  4. Schep de pastasalade op elk bord en bestrooi met Parmezaan.

Tips

Troef: doe de moeite om net voor het opdienen de Parmezaan zelf te raspen, hij zal des te beter smaken.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.