We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok

Voor de Wijnbeurs moet u tot 22 september bij Intermarché zijn!

De vakantie is voorbij, iedereen gaat weer naar school of naar het werk. Daar is de herfst… Maar voor liefhebbers van goede wijnen is het najaar ook een prima seizoen om hun voorraad aan te vullen! De wijngaard staat in bloei, de oogst begint en de koopjes komen aan in de winkels. De tijd voor de Herfstwijnbeurs bij Intermarché. Doe er vanaf 3 september uw voordeel mee en duikel de beste vondsten op om uw kelder te vullen!

Foire aux vins

De najaarsselectie van Intermarché …

Ook dit keer zorgden we dat er voor elk wat wils is. Gewoon liefhebber van een goed glas, wijnkenner? Iedereen vindt wel iets naar zijn of haar gading in onze selectie. En altijd helemaal volgens onze positionering: een uitstekende verhouding tussen kwaliteit en prijs en mooie ontdekkingen.

Sla bijvoorbeeld uw slag met het aanbod 3+3 GRATIS voor de Bordeaux Duchesse de Berry 2017 of 4+2 GRATIS voor twee niet te missen wijnen: een Blaye L’Elegance du Haut Guérin 2017 en een Bordeaux Supérieur Château les Nauds 2017 .

Dit jaar, en exclusief bij Intermarché , bieden wij u een gamma grote ‘ Drinkklare’ Bordeaux-wijnen aan. Deze wijnen van prestigieuze oogstjaren werden in optimale omstandigheden rijp in de kelders en worden 2+1 GRATIS verkocht voor meer dan haalbare prijzen tussen €3,70 en €5,99 per fles. Dit is de kans bij uitstek om deze edele en elegante wijnen te testen, want ze zijn nu werkelijk helemaal klaar om te drinken!

Als producenten-handelaars hechten wij veel belang aan de kwaliteit van de producten die wij onze klanten aanbieden, maar ook aan onze relatie met de kleine producenten. Daarom engageert Intermarché zich bij onafhankelijke wijnbouwers en biedt u een exclusief aanbod van wijnen van producenten die zelf oogsten: Cabernet d’Anjou, Côtes du Rhône, Pouilly-Fumé, Beaujolais, Côteaux du Layon, Cahors … ook als bag in box voor een niet te kloppen prijs, zoals onze IGP Atlantique BIB by Berticot, beschikbaar in wit, rosé en rood voor maar 9,99 €.

U vindt ook een hele waaier Italiaanse wijnen , met onder meer een rijke, fruitige Nero d’Avola voor slechts 3,59 €, of een krachtige en kruidige Barbera van Piemonte, in een buitengewone verhouding tussen prijs en kwaliteit. En niet te vergeten, een mooie selectie Elzasser wijnen van Hauller en verrassende en unieke wijnen zoals onze Pinot Gris d’Alsace rosé.

En omdat bij een Wijnbeurs altijd mooie ontdekkingen horen, hebben wij enkele toppertjes voor u opgesnord, zoals een witte Limoux van het domein Seigneurie de Balbiac, die 12 maanden in eiken vaten rijpte, of een Côtes du Rhône Villages Chusclan, getekend van het domein Chapelas .

Op deze Herfstwijnbeurs zoomen we in op vijf wijncategorieën:

Legende

Photo title

Varkens- en rundvlees

Photo title

Lamsvlees

Photo title

Fijne vleeswaren

Photo title

Vis

Photo title

Dessert

Photo title

Gevogelte en wit vlees

Photo title

Aperitief

Photo title

Kaas

Photo title

Onafhankelijke producenten

Photo title

Exclusieve merken Intermarché

Photo title

De favoriet van onze specialisten

De Drinkklare wijnen, exclusief van Intermarché

Om zijn edel karakter en finesse volop tot uiting te brengen , moet een goede wijn de tijd nemen om te verouderen. Op het kasteel gebottelde jaargangwijnen, die in optimale omstandigheden verouderden en nu rijp zijn om het beste van hun potentieel te geven.

Het zijn uitzonderlijke wijnen, die schenkklaar zijn voor een ideaal proefmoment. Nog een reden nodig om u te overtuigen? Tot 22 september loopt de actie 2+1 GRATIS . Afspraak in de winkel!

Photo title
Photo title
Photo title
Photo title
Photo title

* Ons vakmanschap drink je met verstand.

De wijnen van onafhankelijke producenten

Dit jaar richten we de schijnwerpers op de onafhankelijke wijnbouwers. We stellen u onder meer een gamma Côtes du Rhône voor, getekend Claire Clavel en Domaine Chapelas.

Photo title

De wijnen zijn afkomstig van een familie die al sinds 1640 wijn verbouwt en weerspiegelen een niet-aflatende zoektocht naar karakter, authenticiteit en gezelligheid. Vanaf 4,99€ per fles , test ze allemaal! Ontdek ook meer dan 20 andere referenties van wijnen van producenten-telers, die in onze folder aan volgend logo te herkennen zijn:

Onafhankelijke wijnbouwers, dat is een korte keten, gewaarborgde kwaliteit, zachter geprijsde producten en meer milieuvriendelijke wijnen.

Photo title
Photo title
Photo title
Photo title
Photo title
Photo title

* Ons vakmanschap drink je met verstand.

De Elzasser wijnen van Hauller

In het hart van de Elzas ligt het dorp Dambach-la-Ville, de bakermat van de familie Hauller, een familiebedrijf sinds 1775. Het domein Jean Hauller & Fils is al jarenlang een partner van Intermarché en biedt een uitgebreid assortiment Elzas-wijnen aan , gemaakt met respect voor de streek. Hauller-wijnen worden met de hand geoogst en gemaakt met de nobelste druivensoorten uit de Elzas. Ze belichamen de typische Elzassische traditie en de knowhow van verschillende generaties.

Photo title
Photo title
Photo title
Photo title

* Ons vakmanschap drink je met verstand.

De Italiens wijnen

Van Puglia tot Veneto, langs Piemonte en de Abruzzen, … Italië is een gerenommeerd wijnland . 150 jaar geleden was dit een versnipperd gebied van regio's met elk hun eigen identiteit en vakmanschap. Deze historische stempel is nog altijd zeer merkbaar. Er zijn veel en erg verscheiden Italiaanse wijnen , met tal van oorspronkelijke herkomstbenamingen. Een blik op de belangrijkste Italiaanse regio’s waar onze herfstselectie vandaan komt.

Piemonte

Piemonte is een vruchtbare streek van bergen en zon en de wijnen van dit gebied behoren tot de meest prestigieuze. De krachtige karakters van hun variëteiten zoals de Nebbiolo of de Barbera verlenen ze kruidige noten en een uitgesproken en pittige persoonlijkheid. Neem nu bijvoorbeeld onze Barbera DOC Piemonte , krachtig in de mond en in een uitzonderlijke verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ontdek ook onze kruidige en houtige Barolo DOCG , ideaal bij vlees en kaas.

Photo title
Photo title

De Abruzzen

De regio van de Abruzzen is een streek van bergen en heuvels in het centrum van Italië, aan de rand van de Adriatische Zee. Ze produceert de meest uitgevoerde wijn van Italië: de Montepulciano d’Abruzzo , een ronde en vlot drinkbare wijn met zachte tannines, die bij heel veel gerechten past. In onze selectie: een Montepulciano d’Abruzzo Villa Diana . Ook beschikbaar in Cerasuolo d’Abruzzo Rosé en Pecorino Blanco probeer ineens de drie variëteiten .

Photo title
Photo title
Photo title

Puglia

De Primitivo is de emblematische wijnsoort uit de streek van Puglia. Hij wordt erg gewaardeerd voor zijn rijke karakter en zijn fruitige smaak. Wij stellen u de Primitivo Sospiro bio voor. Zijn fruitige en ronde smaak past wonderlijk goed bij uw zuiderse gerechten, gebraad en kaas.

Photo title

Veneto

Veneto is een regio die blijft evolueren en er verschijnen steeds weer nieuwe benamingen. De Valpolicella Ripasso Superiore is een goede ambassadeur van de streek, meteen de reden om hem op te nemen in onze selectie. Het is een droge rode wijn met een robijnrode en marineblauwe kleur. Het aroma bevat noten van rode vruchten, rijpe zwarte kers, amandel en vanille. Onze Prosecco en onze witte en rosé Pinots Gris van Veneto zullen u ook weten te charmeren met hun frisheid.

Photo title
Photo title
Photo title

* Ons vakmanschap drink je met verstand.

De verrassende en unieke wijnen

U wil uw gasten graag een originele wijn laten ontdekken? Wij geven u de kans om ze te verbluffen, met onze selectie ' verrassende en unieke ' wijnen. Maak kennis met onze flessen die we zorgvuldig voor u selecteerden, van de witte Beaujolais tot de rosé Pinot Noir d'Alsace .

Photo title
Photo title
Photo title
Photo title

* Ons vakmanschap drink je met verstand.