
Salade met feta, watermeloen en gerookte zalm
Versheid gegarandeerd met deze kleurrijke salade, waar sappige watermeloen samenkomt met smeuïge feta en gerookte zalm. Een verfijnde zoet-zoute combinatie, bedacht door chef Jérémy Vandernoot om uw borden op te fleuren!
Makkelijker
15 min
€
De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 8 sneetjes gerookte zalm Odyssée
- 1 watermeloen
- 0,5 komkommer
- 1 rode ui Saint Eloi
- 1 bosje munt
- 100g rucola Saint Eloi
- 12 groene olijven Bouton d’Or
- 200g feta Itinéraire des Saveurs
- 1 eetlepel Paquito
- 1 eetlepel frambozenazijn
- Zout en peper Cigalou
- Olijfolie Bouton d’Or
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
14 min
-
Snijd de watermeloen in grote stukken. Snijd de komkommer fijn. Snipper de rode ui fijn. Snijd de feta in kleine blokjes. Halveer de olijven.
-
Meng alles en breng op smaak met olijfolie, honing, frambozenazijn, zout en peper.
-
Werk af met de rucolablaadjes, de volledige plakjes gerookte zalm en de verse munt.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.