S24-2024_BANNER-HP_EURO_M_NL-1
S24-2024_BANNER-HP_EURO_NL-1

De folders Intermarché

Elke week staan onze folders vol nieuwe promoties. Bovendien belonen we onze trouwe klanten met maandelijkse aanbiedingen die enkel beschikbaar zijn voor houders van een Intermarché-kaart. Blader hier door onze folders om niets te missen.

Samen met u voor een lagere levenskost

Bij Intermarché profiteert u elke dag van de beste aanbiedingen via verschillende acties.

Onze recepten

Op zoek naar inspiratie in de keuken? Verwen vrienden en familie met onze lekkere recepten en geniet samen van een heerlijk etentje. Wist u dat Jérémy Vandernoot, ex-kandidaat van Top Chef, elke maand speciaal voor Intermarché recepten maakt?

Altijd kwaliteitsproducten voor een zachte prijs

We produceren zelf onze huismerken in onze 62 fabrieken. Zo hebben we de kwaliteit én de prijs zelf in handen.

Intermarché verkiest een korte keten. Daarom werken we vaak samen met lokale kwekers om u vlees van topkwaliteit aan te bieden.

Vier keer per week wordt er verse vis geleverd, in filets of hele vissen. Vervolgens bereiden we de vis rechtstreeks in onze eigen ateliers. Zo kunnen we u het hele jaar door de goedkoopste verse vis aanbieden.

Ook onze stokbroden, croissants en chocoladekoeken zijn goedkoper dankzij onze bakkers, die de broodproducten rechtstreeks in het atelier van uw Intermarché bakken.

Met uw Intermarché-kaart profiteert u van uitzonderlijke aanbiedingen: zoek naar de groengemarkeerde aanbiedingen in onze verschillende folders en in de winkel.