Wij beantwoorden uw vragen

Catégories de FAQ
  • Alle
  • Werken met ons
  • Onze winkels
  • Onze producten
  • Onze folders en promoties
  • Mijn gegevens
  • Intermarché-kaart

Veel Gestelde Vragen

U kunt de wijzigingen rechtstreeks vanuit uw account melden.

Daarnaast kunt u ook uw contactgegevens bijwerken aan de groene terminal in uw Intermarché-winkel, met behulp van uw identiteitskaart en uw Intermarché-kaart.

Wilt u uw boodschappen laten thuisbezorgen? Neem dan rechtstreeks contact op met uw Intermarché-winkel. De contactgegevens van onze winkels vindt u HIER.

Op zich is er geen limiet aan de geldigheid van uw euro’s. Maar om van uw saldo te kunnen profiteren, moet uw kaart wel actief zijn. Om uw kaart actief te houden, moet u hem minstens één keer per jaar gebruiken.

Verzamel euro’s via de groengemarkeerde aanbiedingen in de folder en in onze winkels. De euro’s worden rechtstreeks op uw kaart gezet.

Elke donderdag wordt uw winst in euro’s verdubbeld! Bijvoorbeeld: u betaalt € 3,55, waarvan € 0,50 wordt teruggestort op uw kaart. Op donderdag wordt echter 2 x € 0,50 teruggestort op uw kaart, dus € 1!

Wilt u uw Intermarché-kaart opzeggen? Dat kan via DIT contactformulier. Uw kaart zal binnen de 30 dagen geannuleerd worden.

U krijgt 2 maanden om uw Intermarché-kaart te activeren, vanaf uw eerste bezoek aan de kassa. Daarna wordt de kaart geannuleerd en bent u uw euro’s kwijt.

U kunt uw Intermarché-kaart HIER rechtstreeks op onze website activeren of aan de groene terminal in de winkel nadat u uw boodschappen hebt gedaan.

Heel eenvoudig: vraag erom in de winkel. Een medewerker zal u een nieuwe kaart geven die u binnen de 2 maanden na uw eerste bezoek aan de kassa moet activeren.

U kunt de wijzigingen HIER rechtstreeks vanuit uw account melden.

Daarnaast kunt u ook uw contactgegevens bijwerken aan de groene terminal in uw Intermarché-winkel, met behulp van uw identiteitskaart en uw Intermarché-kaart.

Wilt u het beschikbare saldo laten aftrekken van uw aankopen? Dan moet u dit aan de kassabediende melden vóór u betaalt. Neem in dat geval ook de hoofdkaart van Intermarché mee (de sleutelhanger volstaat niet) en een identiteitsbewijs. Enkel de kaarthouder mag het beschikbare saldo gebruiken. U moet ook het bijhorende ontvangstbewijs ondertekenen.

Waarschijnlijk heeft u uw kaart al een hele tijd niet meer gebruikt. In het reglement staat het volgende: „Als u de kaart gedurende meer dan twaalf (12) maanden niet gebruikt, verliest u uw lidmaatschap in het getrouwheidsprogramma en de euro’s die u in dat kader heeft opgebouwd.” U kunt het bijeengespaarde saldo in euro’s op uw Intermarché-kaart dus niet meer gebruiken.
Wilt u opnieuw van alle voordelen profiteren? Laat een nieuwe Intermarché-kaart aanmaken in de winkel van uw keuze.

Een Intermarché-kaart wordt aan iemand gekoppeld op basis van zijn identiteitskaart. Misschien is uw kaart al gekoppeld aan de gegevens van een familielid?
Wilt u persoonlijk genieten van de voordelen van de Intermarché-kaart? Ga naar uw lokale Intermarché-winkel en laat een kaart op uw naam aanmaken met uw identiteitskaart.
Is uw kaart niet gekoppeld aan een familielid? Contacteer ons via DIT contactformulier.

U kunt het saldo van uw kaart HIER controleren, in uw klantenruimte. Het staat ook onderaan uw kasticket. Staat het niet op uw kasticket, dan is uw kaart waarschijnlijk niet meer geldig.

We konden uw vraag niet beantwoorden

Onze klantenservice blijft tot uw beschikking.

Mis geen van onze promoties door onze folders te raadplegen!