Onze InterMinderDuur merken

Bij Intermarché bieden wij u kwaliteitsproducten tegen lagere prijzen: gewoon de producten van onze InterMoinsChères-merken.

Paquito, Pâturages, Chabrior, Monique Ranou… al deze merken zijn 100% InterMinderDuur, wat betekent dat wij de productie controleren, dus de kwaliteit… en dus de prijs.

Kent u ze niet en wilt u meer weten? Volg de gids 😉

PNM-2024_header_NL

Ontdekken onze merken Intermarché

Het expertmerk van het fruit

In sap, moes, jam, siroop, gedroogd of geconcentreerd... bij Paquito b...

In sap, moes, jam, siroop, gedroogd of geconcentreerd... bij Paquito bieden we fruit in al zijn vormen, met bijna 200 producten om van te genieten. Want producent en handelaar zijn, betekent vitamines toevoegen aan uw dagelijkse leven... om u te helpen elke dag een beetje beter te eten.

Het Intermarché van charcuterie en traiteur

Een gamma traiteur en diepvries met de smaak van gedeelde momenten, ee...

Een gamma traiteur en diepvries met de smaak van gedeelde momenten, een keuze aan charcuterie met een verlaagd zoutgehalte... Bij Monique Ranou cultiveren we de smaak voor goede dingen zodat u elke dag een beetje beter kunt eten. Omdat minder altijd beter is, verbeteren we voortdurend onze recepten om u heerlijke, gezonde producten aan te bieden, met een gamma dat nitrietvrij, antibioticavrij en GMO-vrij is.

Het merk dat voor u zorgt

Labell producten verzorgen u en maken alledaagse schoonheid gemakkelij...

Labell producten verzorgen u en maken alledaagse schoonheid gemakkelijker. Het assortiment omvat alle segmenten van schoonheidsverzorging: lichaamsverzorging, schoonheidsverzorging, haarverzorging en accessoires, parafarmacie, keukenpapier en toiletpapier.

Het merk gewijd aan uw dieren

Canaillou zet zich in voor de verzorging van uw huisdieren met een gev...

Canaillou zet zich in voor de verzorging van uw huisdieren met een gevarieerd assortiment producten die onder veterinair toezicht zijn ontwikkeld en alle voedingselementen bevatten die nodig zijn voor de vitaliteit van uw huisdieren. Canaillou voorziet in alle behoeften van uw huisdier, van voeding en kattenbakvulling tot speelgoed en accessoires.

Het merk tegen lage prijzen

Met Top Budget wil Intermarché lage prijzen echt toegankelijk maken vo...

Met Top Budget wil Intermarché lage prijzen echt toegankelijk maken voor iedereen. Een alternatief assortiment voor elk budget, waar u alles vindt: van schoonmaak- en hygiëneproducten tot textiel, kleine doe-het-zelfartikelen en natuurlijk levensmiddelen (verse producten, diepvriesproducten, dranken, …). Het merk Top Budget werd in 2003 opgericht met verschillende ambities. Om u te helpen vrij en zonder beperkingen boodschappen te doen en om u, ongeacht uw budget, te laten genieten van kwaliteitsproducten die goed zijn voor u en uw hele gezin. We besteden de grootste aandacht aan de kwaliteit van onze Top Budget producten. Hun productie sluit volledig aan bij onze aanpak om onze recepten voortdurend te verbeteren en additieven geleidelijk te verminderen, voor een steeds gezonder bord.

Het merk van diepvriesproducten, snacks en condimenten

Bouton d'Or is ons merk dat gespecialiseerd is in producten om te koke...

Bouton d'Or is ons merk dat gespecialiseerd is in producten om te koken, bijgerechten, aperitieven en snacks, met bijna 200 producten in de winkel. Bouton d'Or is voortdurend op zoek naar oplossingen om het bereiden van uw gerechten makkelijker en lekkerder te maken. Al onze Bouton d'Or producten zijn gegarandeerd GMO-vrij.

Het merk van Franse terroirwijnen

Expert Club biedt u meer dan 100 referenties van streng geselecteerde ...

Expert Club biedt u meer dan 100 referenties van streng geselecteerde Franse rode, witte en roséwijnen, in flessen of Bag-in-Box. Om het milieu te beschermen zet Expert Club zich in voor duurzame landbouw en biedt producten aan die afkomstig zijn van wijngaarden die zijn gecertificeerd als zeer waardevol voor het milieu.

Het merk van groenten

Ons merk Saint Eloi biedt een breed assortiment groenten en zetmeel in...

Ons merk Saint Eloi biedt een breed assortiment groenten en zetmeel in al hun vormen: vers, in blik, diepgevroren, gepureerd, soepen of sauzen... meer dan 300 producten beschikbaar in onze winkels. Ontdek hoe de versheid, kwaliteit en originele smaak van een echte moestuin deel kunnen uitmaken van uw maaltijden.

Het merk van Italiaanse smaken

Ons merk Fiorini nodigt Italië uit aan uw tafel. Het assortiment biedt...

Ons merk Fiorini nodigt Italië uit aan uw tafel. Het assortiment biedt ideale producten voor het bereiden van heerlijke en praktische Italiaanse gerechten: pasta's, pizza's, sauzen en kant-en-klare gerechten, zowel vers als diepgevroren. Buon appetito!

Het merk van ontbijtgranen en koekjes

Chabrior, expert in graanproducten sinds 1980, biedt zoete geneugten v...

Chabrior, expert in graanproducten sinds 1980, biedt zoete geneugten voor het hele gezin, gemaakt van de beste ingrediënten. Granen, broden, viennoiserie, gebak en koekjes... Chabrior is puur genot, van ontbijt tot de zoetheid van de avond. En omdat we producenten en handelaars zijn, gebruiken we ook zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om u te helpen elke dag een beetje beter te eten.

Het merk van schoonmaakproducten

Apta is het Intermarché-merk dat zorgt voor uw gezin en uw huis, met b...

Apta is het Intermarché-merk dat zorgt voor uw gezin en uw huis, met bijna 200 referenties, waaronder een ecologisch assortiment, een assortiment "recepten van weleer" en een "gezond" assortiment, waarvan 97% gemaakt is van natuurlijke ingrediënten. Wij bieden effectieve producten die voldoen aan al uw behoeften voor het wassen, onderhouden, beschermen en opfleuren van uw huis.

Het merk van specerijen

Cigalou versterkt de smaak van uw gerechten met een breed assortiment ...

Cigalou versterkt de smaak van uw gerechten met een breed assortiment voor aan alle wensen te voldoen: aromatische kruiden, mengsels, pepers en specerijen.

Het merk van zuivelproducten

Pâturages biedt meer dan 300 zuivelproducten aan: melk natuurlijk, maa...

Pâturages biedt meer dan 300 zuivelproducten aan: melk natuurlijk, maar ook room en yoghurt, kazen en boter! Met ons merk Pâturages willen we de landbouwpraktijken van de zuivelindustrie promoten en de ontwikkeling van "weidemelk" aanmoedigen.  Dit label is gebaseerd op koeien die gemiddeld 150 dagen per jaar grazen.

Het merk voor babie’s

Pommette is het gespecialiseerde babymerk dat producten met de beste p...

Pommette is het gespecialiseerde babymerk dat producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbiedt om baby te helpen groeien en het leven van moeders te vereenvoudigen. Pommette besteedt bijzondere aandacht aan het dagelijkse welzijn van de baby, zodat hij rustig kan groeien.  

Het merk voor eiren

Het merk Volaé is opgebouwd rond fundamentele waarden: traditionele kn...

Het merk Volaé is opgebouwd rond fundamentele waarden: traditionele knowhow, een vertrouwensrelatie met de fokkers en een beter dierenwelzijn.

Het merk voor het ontdekken van culinaire specialiteiten

Itinéraire des Saveurs brengt het beste van het Franse culinaire erfgo...

Itinéraire des Saveurs brengt het beste van het Franse culinaire erfgoed en dat van de 4 hoeken van de wereld samen. In totaal bieden meer dan vijftien buitenlandse landen hun specialiteiten aan: een wereld van smaken om te ontdekken of te herontdekken met meer dan 100 producten in de winkel.

Het merk voor koffie

Planteur des Tropiques is een team van gepassioneerde personen die voo...

Planteur des Tropiques is een team van gepassioneerde personen die voor u uitzonderlijke koffies maken, met meer dan 60 referenties die in de winkel beschikbaar zijn.

Het vismerk

Odyssée biedt u een ruim assortiment kwaliteitsvisproducten van verant...

Odyssée biedt u een ruim assortiment kwaliteitsvisproducten van verantwoorde visvangst. Visconserven (tonijn, sardienen, makreel, enz.), delicatessen op basis van zeevruchten en vele diepvriesvarianten... en dat alles natuurlijk tegen de beste prijzen.

Wij produceren

We produceren zelf onze merken in onze 62 fabrieken in Frankrijk en bieden zo een optimale prijs en kwaliteit.

Na verloop van tijd ontwikkelden we een gevarieerde knowhow en unieke, traditionele en vernieuwende recepten.
De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd bij lokale kmo’s en producenten.

Com we werken zonder tussenhandelaar zijn onze producten goedkoper, zonder toegevingen te doen op het vlak van kwaliteit.

nous-produisons

Wij verkopen

Intermarché, da’s meer dan 4000 producten in onze fabrieken.

We willen alles van A tot Z beheren, van bij de bevoorrading van de grondstoffen tot aan de rekken van uw Intermarché.
We bieden echte merken met een onberispelijke kwaliteit.

nous-vendons

Wil je alle producten ontdekken die deze week in de aanbieding zijn? Blader door onze folders om ze niet te missen.