Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        5 min                                    
                                                                - 
                                            Schil de kiwi’s en snij ze in dikke plakken. Gebruik eventueel een leuk vormpje. Zet opzij. 
- 
                                            Breek de eieren in een grote kom en klop ze los met de melk en 3 el poedersuiker. 
- 
                                            Doop de sneetjes stokbrood er snel in, zodat ze niet te zacht worden. 
- 
                                            Laat de boter smelten in een pan en bak de sneetjes 3-4 min aan iedere kant. Doe voor ieder nieuw sneetje weer wat boter in de pan. 
- 
                                            Bestrooi vlak voor het serveren met poedersuiker en versier met plakjes kiwi. Geef er een bolletje kokos-ijs bij. 
Tips
Deze wentelteefjes met kiwi zijn ook heel lekker met het munt/chocolade-ijs of het citroen/meringue-ijs van Adélie.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.
