Brochettes met chipolata en ananas met kerrie

 

Makkelijk
18 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 6 chipolata's
  • 0,5 verse ananas
  • 2càc kerriepoeder van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Schil de ananas en snij het vlees in rechthoekige stukken.

  2. Snij de chipolata’s in hapklare stukken.

  3. Prik ze afwisselend op metalen spiesen en bestrooi met kerriepoeder.

  4. Bak 4 minuten aan elke kant op de hete barbecue.

Tips

Serveer bij deze originele brochettes maïskolven die u op de barbecue roosterde. Snij ze in stukken zodat u ze gemakkelijker kunt eten.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.