We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok

De prijs van de Musketiers

Meer dan een lage prijs

De Prijs van de Musketiers is heel wat meer dan gewoon een lage prijs! De strategie van de Musketiers, toegesneden op ieder land en op iedere filière, concentreert zich meer dan ooit op de fundamentele waarden: de nabijheid en de lage prijzen.

Een dicht winkelnetwerk, verkooppunten op mensenmaat, een actief beleid van plaatselijke partners en de plaatselijke betrokkenheid van de Musketiers versterken de nabijheid t.o.v. klant nog extra. 
De beheersing van de algemene en werkingskosten, rechtstreekse inkopen bij de producent en een geoptimaliseerde logistiek laten ieder verkooppunt van de Groep vandaag toe de beste kwaliteit tegen de laagste prijs te verkopen.

Het aanbod van de Musketiers is dus heel wat meer dan een lage prijs; het is een antwoord op de verwachtingen van opmerkzame en veeleisende consumenten, een voor alle merken gemeenschappelijk aanbod.

Samen vormen deze waarden een gemeenschappelijk concept voor al onze merken: de Prijs van de Musketiers.

De prijs van de Musketiers

De lage prijzen, een strijd van jaren

De Musketiers strijden van oudsher voortdurend voor de koopkracht van de consument zodat iedereen toegang krijgt tot alle producten tegen de beste prijs.