
Aardappelrösti met kaassaus
Voor het recept van de maand september, gecreëerd door chef Jérémy Vandernoot, staat gezelligheid centraal met een knapperige aardappelrösti, geserveerd met een romige kaassaus. Een gul en hartverwarmend gerecht, perfect om de eerste frissere septemberdagen te verwelkomen, en bovendien heel eenvoudig om thuis te bereiden.
Volg het recept stap voor stap
-
Schil de aardappelen, snijd ze in dunne plakjes, breng ze op smaak met zout en peper en dompel ze in de vooraf gesmolten boter.
-
Leg ze in een bakvorm en bak ze 1,5 uur in de oven op 160 °C.
-
Snijd blokjes van 2 x 2 cm en frituur ze 5 minuten in een voorverwarmde frituurpan op 170 °C.
-
Verwarm voor de kaassaus de room en voeg in drie keer de geraspte kaas toe. Breng op smaak met peper.
-
Voor het serveren, dompel de aardappelblokjes in de kaassaus.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.