 
                            Flensjes met camembert
Camembertpannenkoeken zijn een uitstekende keuze voor een lichte maaltijd, voorgerecht of aperitief. De gesmolten Camembert-kaas binnenin de pannenkoeken zorgt voor een romige, heerlijke smaak. U kunt ook extra ingrediënten toevoegen, zoals walnoten, gekarameliseerde appels of charcuterie, om het recept helemaal aan uw smaak aan te passen. Eet smakelijk!
                                                    
                                                    Makkelijk
                                                
                                                
                                                    
                                                    25 min
                                                
                                                
                                                    
                                                    €
                                                
                                                Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        15 min                                    
                                                                - 
                                            Verwarm de oven voor op th. 6 (180°). Fruit de appels in de boter, voeg een snufje suiker toe 
- 
                                            en karamelliseer ze. Flambeer met calvados. Garneer de flensjes met appels en sneetjes camembert en sluit ze. Zet 5 à 10 minuten in de oven. 
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.
 
		 
		