Groene asperges en gegrild spek, mousselinesaus

Wanneer het knapperige van asperges het smeltende van spek ontmoet en alles wordt afgewerkt met een luchtige mousselinesaus, krijg je een voorgerecht dat indruk maakt — gecreëerd door chef-kok Jérémy Vandernoot !

Makkelijker
16 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 sneetjes spek Monique Ranou
  • 8 groene asperges
  • 1 sla
  • 50ml citroensap
  • 200g boter Pâturages
  • 2 eiwitten Volaé
  • Zout Cigalou
  • Peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Wikkel de geschilde asperges in spek en grill ze in een pan gedurende 3 minuten aan elke kant. Aan het einde van het bakken op smaak brengen met zout en peper.

  2. Smelt de boter voor de mousselinesaus, voeg dan het citroensap en de eiwitten toe en breng op smaak met zout. Mix met een staafmixer en giet in een sifon. Serveer de saus warm.

  3. Leg de asperges op de sla en giet er rijkelijk saus over.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.