 
                            Œuf cocotte, bacon, hazelnoten, champignons
                                                    
                                                    Makkelijker
                                                
                                                
                                                    
                                                    20 min
                                                
                                                
                                                    
                                                    €
                                                
                                                Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        10 min                                    
                                                                - 
                                            Bak de dungesneden bacon in een pan. 
- 
                                            Doe in een schaaltje 1 ei, 5cl room, 1 dungesneden champignon en het equivalent van een snede spek, in plakjes gesneden en gegrild. 
- 
                                            Kruid met peper en zout. Herhaal dit voor de andere eieren. 
- 
                                            Bak de 4 schaaltjes 12 minuten in een bain-marie in een op 180° voorverwarmde oven, dien warm op en werk af met de fijngehakte groene ui en de gehakte hazelnoten. 
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.
 
		 
		