 
                            Flensjes met geitenkaas, pecannoten en honing
Deze pannenkoeken zijn perfect als brunch of dessert. De combinatie van romige geitenkaas, knapperige pecannoten en zoete honing zorgt voor een heerlijke mix van smaken. U kunt de vulling ook personaliseren door fruit, rucola of andere ingrediënten naar keuze toe te voegen voor een nog rijkere smaakervaring. Profiteer er!
                                                    
                                                    Makkelijk
                                                
                                                
                                                    
                                                    15 min
                                                
                                                
                                                    
                                                    €
                                                
                                                Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        5 min                                    
                                                                - 
                                            Snij de stronk geitenkaas in 4 sneetjes en bak die goudbruin onder de grill. Garneer de flensjes met geitenkaas, pecannoten en honing. Maak dicht en serveer 
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.
 
		 
		