Onze Intermarché-merken

Onze merken zijn goedkoper

Omdat we ze zonder tussenhandelaar produceren in onze eigen fabrieken!

Goedkope productvideo's

We zijn tegelijk producent en handelaar

Elke dag echte Intermarché-merken in uw handen!

Wij produceren

We produceren zelf onze merken in onze 62 fabrieken in Frankrijk en bieden zo een optimale prijs en kwaliteit.

Na verloop van tijd ontwikkelden we een gevarieerde knowhow en unieke, traditionele en vernieuwende recepten.
De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd bij lokale kmo's en producenten.

COm we werken zonder tussenhandelaar zijn onze producten goedkoper, zonder toegevingen te doen op het vlak van kwaliteit.

Wij Verkopen

Intermarché, da's meer dan 4000 producten in onze fabrieken.

We willen alles van A tot Z beheren, van bij de bevoorrading van de grondstoffen tot aan de rekken van uw Intermarché.
We bieden echte merken met een onberispelijke kwaliteit.

Ontdek onze merken

Bij Intermarché bieden we echte merken met een onberispelijke kwaliteit in elke afdeling van uw Intermarché-winkel.

Kies een merk om meer te weten.

PATURAGES
TOP BUDGET
RANOU
SAINT ELOI
CHABRIOR
BOUTON D'OR
ITINÉRAIRE DES SAVEURS
PAQUITO
LABELL
ODYSSÉE
APTA
CANAILLOU
EXPERT CLUB
FIORINI
Pâturages

Het Intermarché-merk van zuivelproducten

Al meer dan 40 jaar, het merk Pâturages u in uw dagelijks leven om u alle voordelen en genoegens van zuivelproducten te bieden. Het gevarieerde assortiment biedt oplossingen voor het hele gezin en organische variaties.

TOP BUDGET

Intermarché's merk van Premiers Prix producten

Top Budget begeleidt u dagelijks met meer dan 800 laaggeprijsde producten in voeding, hygiëne, thuiszorg, bazaar en textiel. Hun kwaliteit wordt altijd gegarandeerd door regelmatige controles door onafhankelijke laboratoria.

RANOU

Het Intermarché-merk van charcuterie en traiteur

Een verzorgd en bevroren assortiment met de smaak van gedeelde momenten, de grootste selectie worstjes met verlaagd zoutgehalte ... Bij Monique Ranou cultiveren we de smaak van goede dingen zodat je elke dag een beetje beter kunt eten. Ontdek ook het vegetarische assortiment.

SAINT ELOI

Het Intermarché-merk van groenten

Saint Eloi, ons merk gespecialiseerd in groenten, biedt een compleet en gezond assortiment bevroren groenten, rauw, gedroogd, gekookt en gekruid. Ontdek hoe de versheid, kwaliteit en originele smaak van een echte moestuin deel kunnen uitmaken van uw maaltijd.

CHABRIOR

Het Intermarché-merk van ontbijtgranen en koekjes

Met meer dan 40 jaar ervaring biedt Chabrior een gevarieerd assortiment voor jong en oud: koekjes, gebak, ontbijtgranen, droog en voorverpakt brood, culinaire hulpmiddelen ... Ontdek biologische producten in het Chabrior-assortiment.

BOUTON D'OR

Het Intermarché-merk van diepvriesproducten, snacks en condimenten

Bouton d'Or is ons merk dat gespecialiseerd is in producten die de keuken, garnering, voorgerechten en snacks aanvullen. Bouton d'Or vertrouwt op het constante zoeken naar oplossingen om de bereiding van uw gerechten te vergemakkelijken en ze nog meer smaak te geven. Zoek biologische producten in het gamma.

ITINÉRAIRE DES SAVEURS

Het merk Intermarché voor het ontdekken van culinaire specialiteiten

Itinéraire des Saveurs brengt het beste van het Franse culinaire erfgoed en dat van de 4 uithoeken van de wereld samen. In totaal bieden meer dan vijftien buitenlandse landen u hun specialiteiten aan: een wereld van smaken om te ontdekken of te herontdekken met meer dan 150 referenties.

PAQUITO

Het Intermarché-expertmerk van het fruit

Met meer dan 260 producten, weigert Paquito de vrucht in al zijn vormen voor gastronomische en fruitige genoegens: sap, compotes, jam, fruit op siroop, gedroogd fruit, siropen ... En het merk biedt biologische variëteiten, geen suikers toegevoegd of verlicht in suikers.

LABELL

Het Intermarché-merk dat voor u zorgt

Labell-producten zorgen voor u en maken dagelijkse schoonheid gemakkelijker. Het assortiment omvat alle segmenten van schoonheidshygiëne, met kwaliteitsproducten tegen zeer concurrerende prijzen. Ontdek ook de biologische producten.

ODYSSEE

Het vismerk van Intermarché

Odyssée is het vismerk van Intermarché en biedt een breed gamma van vis- en visproducten. Wij werken samen met erkende en zorgvuldig geselecteerde producenten om u dagelijks van kwaliteitsproducten tegen de beste prijzen aan te bieden.

APTA

Intermarché's merk van schoonmaakproducten

Apta, is het merk Intermarché dat zorgt voor uw gezin en uw huis met meer dan 350 referenties, waaronder een ecologisch assortiment en een reeks "recepten van weleer".

CANAILLOU

Het merk Intermarché gewijd aan uw dieren

Canaillou zet zich in voor de verzorging van uw huisdieren met een breed scala aan producten die onder veterinaire controle zijn ontwikkeld en die alle voedingselementen bevatten die nodig zijn voor de vitaliteit van uw gezelschapsdieren. Canaillou voorziet in alle behoeften van uw huisdieren, van voedsel tot beddengoed, speelgoed en accessoires.

EXPERT CLUB

Intermarché's merk van Franse terroirwijnen

Expert Club biedt u meer dan 280 referenties van streng geselecteerde Franse rode, witte en roséwijnen.

FIORINI

Het Intermarché-merk van Italiaanse smaken

Ons merk Fiorini nodigt Italië uit aan tafel. Het assortiment biedt u ideale producten voor de bereiding van heerlijke en praktische Italiaanse gerechten: pasta, sauzen en gerechten die klaar zijn om geproefd te worden. Buon appetito!