Appeltaart met een vleugje Italië

Makkelijk
1500 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 400 g bloem Chabrior 200 g bruine suiker 50 g boter Pâturages 10 cl room Pâturages 4 g vers bakkersgist 3 el olijfolie Bouton d’Or 3 el bresilienne 1 el honing Elodie 4 el Grand Marnier 2 appels 30 cl lauw water Zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 40 min
  1. Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. Meng het water, de gist en de honing. Voeg toe aan de bloem en voeg vervolgens een snuifje zout en de olijfolie toe. Kneed goed, verdeel in 4 bollen, dek af met vershoudfilm en leg 24 uur in de koelkast.

  3. Laat 150 g suiker karamelliseren in de boter en 2 eetlepels water.

  4. Duw de bollen deeg plat tot schijven. Leg een eetlepel room op elke schijf, leg er de geschilde en in schijfjes gesneden appel op, bestrooi met bresilienne en met suiker en voeg een eetlepel Grand Marnier toe.

  5. Zet gedurende 10 minuten in de oven. Serveer heet met de karamel.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.