Boterham met plattekaas

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 sneetjes boerenbrood
  • 400 g volle plattekaas van Pâturages
  • 2 bosjes radijzen
  • 1 bundeltje lente-uitjes
  • 8 sprietjes bieslook
  • Zout, peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Was en droog de radijzen, uien en bieslook.

  2. Hak de ui en het bieslook fijn. Snij de radijzen in dunne plakjes.

  3. Snij dikke sneden brood af.

  4. Besmeer rijkelijk met plattekaas, bestrooi met zout en tot slot met veel peper.

  5. Garneer met radijzen, uien en bieslook.

Tips

Tip: lekkerbekken besmeren het brood eerst met gezouten boter. Heerlijk met een lekkere geuze erbij!

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.